Telefoon Bel ons: 0172 50 7176 Email: secretariaat@leimuidenduurzaam.nl
Meerewijck 62 2451 XD Leimuiden
voor bewoners door bewoners

INFORMATIE UITWISSELING

Buurtbegeleiding In 2020 zijn een aantal buurtbegeleiders opgeleid, specifiek in de energietransitie problemathiek en hebben in hun direkte buurtje de eerste bewoners gesteund in het zoeken naar kleine energie besparende maatregelen en isolatie maatregelen. Een enkele bewoner gaat reeds een stap verder en wil eigen energie gaan produceren en denkt na over zijn of haar aanpak van een andere vorm van warmte voorziening. Buurtbegeleiders ondersteunen bewoners zoveel mogelijk. Buurtbegeleiding is een vrijwilligers activiteit. Wilt u ook opgeleid worden en uzelf en bewoners de weg helpen vinden bij de energie transitie, laat het weten. Heeft ‘groen’ meer uw aandacht, help mee in buurten en straten. Wilt u helpen de mobiliteit op een goede manieren te verbeteren dan is uw steun van harte welkom.
Thans gevormde buurt activiteiten rond de buurtbegeleiders Kloofpad, Tuinderij, Raadhuislaan Frans Hoek frank.hoek@casema.nl Kerklaan en Drechtlaan Paul de Greve pauldeg@planet.nl Westban, Griede en de Oostban Jeroen van der Weijden buurtcoach.jeroen@ziggo.nl Sluiskolk Michiel Hoogenraad hgd100@hotmail.com Cederplein en omgeving Ieplaan e.o. Rob Royé robroye@yngri.com Meerewijck I en II Bertie Starmans bertie.starmans@gmail.com
Nieuwsbrieven Periodiek wordt een Nieuwsbrief verstuurd naar geregistreerde belangstellenden en werkrelatie van Leimuiden Duurzaam. Nieuwe ontwikkelingen, komende gbeurtenissen, oproepen en resultaten worden vermeld. Heft u vragen of nieuwtjes laat het ons weten!
Dorpsbewoners overleg Periodiek wordt dorpsoverleg georganiseerd. Normaliter vindt zo’n overleg plaats bij Keyzer maar door covit-19 is Zoom-overleg gestart. Wilt u deelnemen of gewoon luisteren en kijken, stuur uw email aan het secretariaat en u ontvangt de toegangscoordinaten voor de Zoom-bijeenkomsten. In de planning staat een bijeenkomst in april 2021 om 20.00 uur. Onderwerpen voor dit vragenuur zijn de Kleine energie besparingen, hoe te vinden. Wat wordt wel of niet vergoed vanaf 1 april 2021. Ook in mei, juni 2021 worden zoom-bijeenkomsten georganiseerd. De presentaties van de eerdere bijeenkomsten vindt u hier:
Groene buurten Heeft groen uw aandacht? Help ons in het ontwikkelen van de juiste initiatieven. Deelprojecten: Regelgeving groen Grondgebied van De Schakel en de Torenval naar Groen TIny Forest project Meepraten over deze projecten? meldt het wim.ouwerkerk@gmail.com
Mobiliteit Heeft mobiliteit uw aandacht? Help ons ook op dit terrein kennis te verzamelen en te communiceren. En eventueel acties te ondernemen, denk aan deelauto’s, dorpsvervoer, etc..

COFORT

Eu velit sed ex dolore sit dolor aliquip. Officia eiusmod ut consequat minim.

VOORDEEL

Exercitation tempor et elit, magna enim ad do velit esse aute ad aute.

DUURZAAM

Aliqua in reprehenderit quis fugiat ex dolore labore reprehenderit.

NIEWSBRIEVEN

12.02.2016 - 21.02.2016:

Honeymoon Special! Save

money and time with our

professionel wedding

planner! Aliqua amet

dolore anim Duis qui irure

nisi lorem aute!

BOOK NOW!