Telefoon Bel ons: 0172 50 7176 Email: secretariaat@leimuidenduurzaam.nl
Meerewijck 62 2451 XD Leimuiden
voor bewoners door bewoners

ONDERSTEUNING

Gezamenlijk inkopen Door voor een aantal woningeigenaren tegelijk een produkt, installatie of uitvoering te onderzoeken op kwaliteit en prijs/prestatie, wordt groeps-korting mogelijk. Leimuiden Duurzaam zoekt naar ‘voorkeur leveranciers’. Op dit moment is deze opzet geslaagd voor het isolatie-traject en het PVT traject. Zie hierna.
Isolatie werkzaamheden De firma Maatwerk Isolatie is na een selectie uit drie, gekozen als ‘voorkeur’ leverancier. Zij hebben een jarenlange ervaring, een goede íntake’ expertise en hun uitvoering van vloer- muur en dak- isoleer werkzaameden gebeurt naar tevredenheid. Een standaard aanbieding is gezamenlijk ontwikkeld en beschikbaar voor de bewoners van Leimuiden.
Zonnepanelen Het zoeken naar een ‘voorkeur’ installateur is moeizaam en is reeds enige tijd gaande. We hebben contact gehad met lokale installateurs maar tot samenwerking is het nog niet gekomen. Hun adressen zijn bekend. Interesse vraag er naar. Gezocht wordt naar goede kwaliteit zonnepanelen en liefst te plaatsen door een regionaal werkzame installateur.
Warmtepomp en PVT panelen De Energie Transiteur uit Amstelveen heeft Leimuiden Duurzaam een scherp geprijsde basis aanbieding gedaan voor het plaatsen van PVT zonnepanelen en een warmtepomp oplossing. Ook een koelmodule kan aangesloten worden. Interesse bel of schrijf naar het secretariaat.
Trekt e-moblity u aan, ziet u iets in e-leenautoos in het dorp? Laat het ons weten.
Laadpalen Een onderzoek is gaande naar de mogelijkheid om zelf laadpalen op verzoek te plaatsen voor e- auto bezitters. Leimuiden Duurzaam wil graag meewerken aan het tot standkoming van een laadpalen infrastructuur in Leimuiden.
Deelauto’s in Leimuiden Alleen al uit oogpunt van de portemonnaie maar ook vanuit het gebruik van de openbare ruimte (minder parkeerplaatsen) meent Leimuiden Duurzaam een bijdrage te kunnen leveren door nu te onderzoeken in hoeverre het gebruik van een deelauto kan worden gesteund. Denkt u met uw buren tot gezamenljk gebruik van een elektrische auto te kunnen en willen komen, laat het weten. Het is voordeliger dan een eigen (tweede) auto.

COMFORT

Eu velit sed ex dolore sit dolor aliquip. Officia eiusmod ut consequat minim.

VOORDEEL

Exercitation tempor et elit, magna enim ad do velit esse aute ad aute.

DUURZAAM

Aliqua in reprehenderit quis fugiat ex dolore labore reprehenderit.

NIEWSBRIEVEN

12.02.2016 - 21.02.2016:

Honeymoon Special! Save

money and time with our

professionel wedding

planner! Aliqua amet

dolore anim Duis qui irure

nisi lorem aute!

BOOK NOW!