Telefoon Bel ons: 0172 50 7176 Email: secretariaat@leimuidenduurzaam.nl
Meerewijck 62 2451 XD Leimuiden
voor bewoners door bewoners
PROJECTBEGELEIDING
Het Spant Besprekingen zijn gaande met het Sportbedrijf Kaag en Braasem, beheerder van Het Spant nadat de gemeente K&B, eigenaar van het pand, in principe accoord is gegaan met het gebruik van het dak voor de aanleg van zonnepanelen en of PVT panelen. In een voorbereidende fase wordt de haalbaarheid, dak sterk genoeg, hoeveel panelen, wat voor soort, etc onderzocht.
Meerewijck I project Voor deze 61 woningen cooperatie van woning eigenaren is als voorbeeld, bestudeerd, hoe een wijkje huizen zich het beste kan richten op de toekomst Hiertoe is gebaseerd op de omstandigheden van de wijk een Visie op de Toekomst geschreven. Helder is vastgesteld dat de uiteindelijke energie behoefte voor de wijk niet tot stand kan worden gebracht met individuele zonnedaken. Zeker niet wanneer elke woning ook nog een e-auto zal aanschaffen. Bij het zoeken naar mogelijkheden om extra energie op te wekken op eigen grond is momenteel in studie de aanleg van een parkeerdak met zonnepanelen.
Zonnedak over parkeerpleinen Op een aantal plaatsen, parkeerterrein tennis & voetbal, rond de Lei en Het Spant, bestaat de mogelijkheid om zonnedaken boven de geparkeerde auto’s te plaatsen. Een e-productie mogelijkheid met als aanvulling om laadpalen voor de nabije toekomst te plaatsen. Energie voor onze auto’s op eigen stroom!

COMFORT

Eu velit sed ex dolore sit dolor aliquip. Officia eiusmod ut consequat minim.

VOORDEEL

Exercitation tempor et elit, magna enim ad do velit esse aute ad aute.

DUURZAAM

Aliqua in reprehenderit quis fugiat ex dolore labore reprehenderit.

NIEWSBRIEVEN

12.02.2016 - 21.02.2016:

Honeymoon Special! Save

money and time with our

professionel wedding

planner! Aliqua amet

dolore anim Duis qui irure

nisi lorem aute!

BOOK NOW!